Biografie

Wie

Milou is een pop-chansonnière met liedjes als eigentijdse muziekdoosjes. Op haar zevende verjaardag kreeg ze van haar vader een zoomrecorder, waar ze sindsdien liedjes en luisterverhalen mee opneemt. Voor haar muziek en performances werkt ze samen met muzikanten, kinderen en andere vrije vogels uit verschillende kunstdisciplines en windstreken. Door haar authentieke vertelkracht en avontuurlijke werkwijze creëert ze een enigmatische werkelijkheid die zich nestelt onder je huid. 

fullsizeoutput_bf3

Achtergrond

In Antwerpen studeerde Milou aan de Toneelschool en schreef muzikaal luisterverhaal Ons Bed Is De Savanne. Ze gaf performance- en hoorspelworkshops in samenwerking met onder andere MUSE Belgium in Brussel, Gent, het Franse Pézenas en tegenwoordig in Amsterdam. Hier studeert ze eveneens zang/songwriting aan het Conservatorium en performance analyse aan de Universiteit.

fullsizeoutput_34b

Meemaken?

Milou geeft met haar band luisterconcerten op festivals en huiskamers in Nederland en België. Dit najaar brengt ze haar tweede luisterverhaal Stadskoraal uit. 

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks een gratis luisterverhaal in je mailbox, inspiraties en exclusieve uitnodigingen. Of informeer naar een workshop of een concert door te mailen naar: miloumignon@gmail.com

19430023_699226433604137_17175553768004968_n