Luisterverhaal (55 min)

Gewapend met een zoomrecorder, pen en papier, verkende Milou de Antwerpse nacht en bouwde een installatie waarin een twintigtal muzikanten elkaar ontmoetten en reageerden op projecties in een donkere kamer. De negen uur aan opgenomen muziek uit de installatie, de bibliotheek aan stadsgeluiden en gesproken teksten zijn geconverteerd tot één luisterverhaal van vijftig minuten. Op 1 februari 2018 kwam het album uit op cassette in broedplaats en club De School, Amsterdam.

Cassette:

Tekst & Editing: Milou Mignon

Eindmix & Master: Bart Jilesen

Fotografie & Film:  Ramy Moharam Fouad

Ontwerp & Poster: Fairuz en Maaike van Garage64 

Muzikanten: Seppe Dyck, Ralph Hermans, Ewout Lehoucq, Vitja Pauwels, Simon Beeckaert, Tamino Moharam Fouad, Casper van de Velde, Sam van Hoogstraten, Eszl de Vois, Timon Persoon, Monday Agbonzee Jr., Alban Sarens, Willem Malfliet, Beno Wyns, Tchi-Ann Liu, Bart van Obbergen Perez, Eyal van der Reep

Dit project is mede mogelijk dankzij het Amsterdams Fonds voor de Kunst, SMartBe de Olland-Buisman stichting en de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten

Met dank aan: 

De School, Brent Slaets, Lucas van Dam, De Brakke Grond, Van Breestraat 8, HETGEVOLG, Simon Dhaen, Jef van Alsenoy, Alice de Waele, Wim Selles, Marieke Mckenna, Pieter Blomme, Paul Verrept, Gina Habets, Juicy IJsselmuiden, Lieven Bax, Iveta Macevičiūtė, Li Sang Ong, Jack Pisters, Blanka Pesja, Nico Brandsen, Robin van Vliet, Django Trienes, Total Sonic, Rupert Neve, Jola Geldermans, Luc van Hout (Jozef Schellekens), Wiboud Burkens